Inclusie-informatie

In het najaar van 2005 nam Cynthia Hoebeke contact op met ons om te vragen of ze haar scriptie over inclusie mocht maken over ons Liesbethje.

‘t Klikte al meteen heel goed en Cynthia heeft uiteindelijk tijdens het voorbije jaar niet alleen de observatiedagen in ‘t kader van haar scriptie met Liesbeth doorgebracht, maar was ook een zeer actieve en betrokken weekend-assistente (via ‘t interim-bureau) en tijdens de zomervakantie werkte ze met Liesbeth als vakantie-job.

Cynthia Nu is ze afgestudeerd als kleuterleidster en de school die haar tewerk zal stellen mag er zeker van zijn dat ze een aanwinst zal zijn voor het onderwijzend team én een fantastische kleuterjuf!
Met haar toestemming zetten we hier haar scriptie over Liesbeth in inclusief kleuteronderwijs op Handiklap. We hopen dat het voor vele andere leerkrachten die de vraag krijgen om een inclusie te starten een leiddraad wordt.

Bedankt, Cynthia!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *