Feestelijk weekend.

Na een erg drukke periode nu eindelijk weer eens wat nieuws van het Liesbeth-thuisfront.

Voor Liesbeth was de voorbije zaterdag wel heel erg druk!
In de voormiddag werd haar haar door haar zus Irene in een feestelijk kapsel veranderd. En daarna was er een journaliste die een een artikel over Handiklap schreef en een foto nam mét Liesbeth. Het artikeltje zal je kunnen lezen in de Streekkrant van deze week in Ronse. Kort na het middagmaal vertrokken we dan met zijn allen naar Lessines om daar het schoolfeest van Liesbeth’s school bij te wonen.

schoolfeest 2010 2
Net als vorig jaar was het duidelijk dat er in de voorbereiding van het schoolfeest heel veel geduld en tijd en doorzettingsvermogen werd geïnvesteerd door alle juffen en leerlingen.
Het resultaat mocht er dan ook zijn!
Liesbeth als balletmeisje in haar roze pakje was apetrots!
Maar de stukjes van de verschillende klassen die gedurende ongeveer één uur werden opgevoerd waren stuk voor stuk de moeite waard!
schoolfeest 2010 1 Na de opvoering werden we door de directrice aangemaand om op onze stoelen te blijven zitten want er was ook een mooie foto-reportage gemaakt van de voorbereiding van het feest en ook die was erg boeiend!
Samen met de bezoekers die speciaal voor Liesbeth naar Lessines waren afgezakt (Charlotte, Lieve, Lea, Leontine, het gezin van assistente Bouchra ook) genoten we daarna nog van het mooie weertje met een drankje en een hapje op de speelplaats.

schoolfeest 2010 3
Ook de volgende dag begon erg feestelijk. Liesbeth zag tot nu toe elk geschenkje (inpakpapier en lintje!) als een cadeau voor zichzelf. Iets echt aan iemand anders geven kon ze tot dusver alleen met hulp.
Op zondagochtend echter gaf ze meteen aan dat het cadeautje (een schilderij die ze op school maakte!) voor papa bestemd was, en gaf hem dat dan ook zelf in zijn handen!
Voor papa dus een mooi begin van Vaderdag, een feest dat dit jaar toch wel heel erg in het teken van de verkiezingen stond.
Maar aangezien papa de voorbije week herhaaldelijk had gezegd dat een mooie score voor N-VA zijn mooiste vaderdagcadeau zou zijn, werd hij dus dubbel verwend! Een nog mooiere score voor zijn (en onze) partij was nauwelijks denkbaar!

Eén antwoord op “Feestelijk weekend.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.