Ga naar de inhoud Ga naar de navigatie Ga naar zoeken

Talent gezocht, én motivatie !

Wij zijn op zoek naar iemand die talent heeft om met kinderen om te gaan en er niet tegen op ziet om te werken met een meisje van bijna 9 met een meervoudige handicap.

Eén van onze assistenten, Marjolein, gaat namelijk binnenkort opnieuw studeren!

Liesbeth heeft een betrouwbare assistente nodig uit de buurt van Ronse, die haar na schooltijd opvangt en op zaterdag iets leuks met haar doet.
Haar persoonlijk assistente (PAB) werkt dus op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 16 tot 19 u, op woensdag van 12 tot 19 u en op zaterdagen de hele dag.

Liesbeth is een meisje dat gebruik maakt van een rolstoel, waar ze zelf binnenshuis mee rijdt. Ze kan ook stappen met een K-walker. Fietsen doet ze met een aangepaste fiets.
Maar daarnaast speelt ze ook graag met haar poppen en met Chanelle, haar hond.
Knutselen met behulp van haar assistente vindt ze ook erg fijn. Zeker als ze met verf mag kliederen of met boetseerklei werken.

Tijdens de zomermaanden geniet ze graag van een wandeling in de buurt en van haar zandbak.
Verder heeft ze ook een pc om wat oefeningen en spelletjes mee te doen, of om gewoon samen met haar assistent leuke foto’s te bekijken.
Omdat Liesbeth niet hoort praat ze ook niet op de “gewone” manier. En toch maakt ze zich met haar eenvoudige gebaren en haar sprekende gezichtje heel verstaanbaar!

Nog meer informatie over Liesbeth ( en foto’s) vind je op deze website (die door mama wordt bijgehouden!).

Denk je dat deze job iets voor jou is, neem dan zeker eens contact op met ons.

We zijn erg benieuwd wie deze job als een uitdaging kan zien. Welk diploma je hebt is voor ons minder belangrijk dan de motivatie waarmee je wil werken!

26.05.10. Liesbeth .

Laat een reactie achter
Textile hulp