Ga naar de inhoud Ga naar de navigatie Ga naar zoeken

Joepie-jeugd

Vandaag klikten, na de rechtzetting die in Joepie verscheen, maar liefst 307 (jonge) lezers deze website aan en velen lieten een reactie achter of stuurden een mailtje. Maar wat het meeste plezier deed was dat deze mensen samen maar liefst 942 pagina’s aanklikten in Handiklap. Daaruit blijkt immers duidelijk dat ook de jeugd het hart op de juiste plaats heeft en best interesse heeft voor kinderen zoals Liesbeth!
Uit de reacties blijkt bovendien dat het verhaal van Liesbeth een aantal van deze jonge mensen doet overwegen om ook iets met gehandicapte kinderen te gaan doen.
De toekomst ziet er dus best goed uit!

5.06.07. Liesbeth .

5 Reacties op Joepie-jeugd

 1. Sara zei:

  Ik vind het heel fijn dat er zoveel mensen zijn die de gehandicapte kinderen willen helpen. Ikzelf heb een tante en een nonkel die mentaal ook gehandicapt zijn. Zij hebben allebei een gelukkig leven. En dat gun ik ze volledig, die kinderen verdienen dat. groetjes Sara.

  jun 7, 05:27 . Permalink.

 2. marijn zei:

  hoii,
  Jammer dat een mooi artikel vol met leugens staat. Wat beter is,is dat Liesbeth een speels kind is en kan genieten zoals haar leeftijd genootjes :D. En geen kasplantje is zoals in de Joepie geschreven staat. Het is best wel grof om dit zo te laten verschijnen. Veel succes,het is een mooie site
  MarijnX

  jun 8, 07:21 . Permalink.

 3. Ik kwam hier op via de joepie en alles wat er op staat sprak me meteen aan. Zelf ga ik regelmatig gaan thuiswachten en doe ik dit met hart en ziel. Maar nooit zou ik mijn thuiswachtkindjes in een tijdschrift plaatsen zonder de toesteming van de ouders. En dan nog verkeerde informatie door geven. Het moet verschrikkelijk zijn om als ouder plots te lezen dat je dochter eigenlijk veel minder kan ook al is dit helemaal niet zo. Zelf heb ik 8 broers en 3 zussen maar ik kan mu niet voor stellen dat er daar iemand tussen zit die gehandicapt is… Het moet zwaar zijn als ouder maar ik besef dat jullie het met hart en ziel doen. Zelf studeer ik kinderzorg en graag zou ik eens voor een kindje als Liesbeth zorgen. wie weet kan dit nog ik studeer nu tot slot nog maar mijn 5 de jaar af.En als ik dan verder ga voor kleuter denk ik dat ik nog veel moet zien. Ik wens jullie alvast nog veel geluk met die meid. Ik hoop dat ze iedere dag een zonneschijn voor jullie mag zijn. Want het moet deugd doen om als ouder zoveel liefde van een kind te krijgen. Want ik denk dat Liesbeth jullie heel erg graag ziet…

  Ouders die zoveel voor hun kind doen zijn goud waard !!

  groetjes een west-vlaams meisje

  jun 10, 12:57 . Permalink.

 4. Marijke zei:

  Ik vind het ook héél erg dat het mooie artikel vol leugens staat.
  Ik vind het fijn dat het met Liesbeth wel héél goed gaat. Ik zou later ook vakantiewerk willen gaan doen met kinderen met een handicap. Zij hebben ook recht op een gelukkig leven.
  Ik vind het goed dat er een rechtzetting in de joepie stond.
  Ik wens jullie, en Liesbeth nog veel geluk toe. :)

  Marijke

  jun 10, 06:00 . Permalink.

 5. Ellen zei:

  Hallo,

  Ik heb net de Joepie met de rechzetting gelezen en ik vind het jammer dat Kimberly haar eigen heeft opgehemeld en niet volledig eerlijk tegen de lezers is geweest.
  Ik heb enorm veel bewondering voor jou, Liesbeth! je bent een erg sterk meisje en ondanks je gebreken geniet je van het leven zoveel je kan! je bent een mooie meid en ik wens je nog veel plezier toe! ik hoop dat je dit bericht te horen krijgt! veel sterkte nog!!!
  liefs en een dikke knuffel

  jun 18, 05:55 . Permalink.

Laat een reactie achter
Textile hulp