Ga naar de inhoud Ga naar de navigatie Ga naar zoeken

Crea-atelier HANDIKLAP

Hallo allemaal!

Zaterdag 15 mei willen we graag weer aan ’t knutselen gaan in ’t vertrouwde zaaltje (rusthuis Stil Geluk, Leopoldlaan 52) in Ophasselt.
We verwachten jullie allemaal om 14 uur.

Twee uurtjes knutselen en daarna een uurtje in het cafetaria om bij te praten. Immers, dat was ook bij de voorbije knutselateliers een gezellig moment!

Het knutsel-thema blijft voorlopig een verassing!

We hopen dat jullie er allemaal kunnen bij zijn!
Graag een seintje vooraf als we op jou kunnen rekenen!

Groetjes!

Chantal en Lieve
chantal@handiklap.be
055/239839

————————————————————————————————————-

Ben je jong (van jaren of van geest) en heb je een meervoudige handicap? Dan is dit iets voor jou!
Een activiteit die jou in staat stelt om niet alleen je eigen mogelijkheden te ontdekken, maar ook om vriendschapsbanden aan te knopen met andere mensen.

Sari We komen voorlopig maandelijks samen. Als er voldoende belangstelling is kan dat worden uitgebreid naar tweewekelijkse activiteiten.

Onze eerste crea-namiddag ging door in een zaaltje dat ons ter beschikking werd gesteld door het rusthuis Stil Geluk, Leopoldlaan 52, 9500 Ophasselt (Geraardsbergen) op zaterdag 7 november van 14 uur tot 17 uur.
De volgende crea-namiddag zal 5 december zijn, weer van 14 tot 17 uur. Mail ‘t me even door als je denkt te komen!

Iedereen die een meervoudige handicap heeft (mentaal, motorisch, visueel, auditief,…) is welkom.
Natuurlijk vinden we het fijn als je zelf een assistent (een pab-assistent of een ouder, een broer, een zus of een buur) meebrengt, want hoe meer individuele begeleiding je hebt, hoe meer je zelf kan genieten!

Joshua Tijdens deze clubnamiddag maken we samen een “kunstwerk” ! Tegelijk proberen we ook ervoor te zorgen dat er interactie is tussen de verschillende deelnemers en hun begeleidende ouders of assistenten.

Inschrijven kan via telefoon (vragen naar Chantal): 055/239839 of via e-mail: chantal@handiklap.be
Geef dan in je mailtje zeker je telefoonnr zodat we je van tevoren zelf kunnen bellen voor een intakegesprekje. We willen immers graag weten wie je bent en of je vergezeld wordt van een assistent.