Wil jij ons helpen?

Een bezigheid vinden voor Liesbeth (die ’t liefst gewoon naar school gaat) en voor haar pleegbroer (adhd, autisme, type 3 onderwijs) is elke vakantie een probleem. In onze mooie Vlaamse Ardennen moeten we al ver rijden om een aangepast sportkamp of een aangepaste activiteit te vinden voor hen.

In de zomer van 2017 was er gedurende een deel van de vakantie aangepaste opvang in Oudenaarde waar zij beiden konden naartoe gaan. Dat was een verademing voor hen!

Een groep ouders (‘Give us a break’) probeert nu om deze opvangmogelijkheid gedurende de vakanties te kunnen aanbieden.

Daarvoor zijn we op zoek naar centjes. Lees het persbericht .

Op dit moment loopt er een oproep voor sponsoring via streekmotor23. U kan ons steunen door uw gift te storten.

Voor mensen die in de buurt van de Vlaamse Ardennen wonen (of gewoon eens een dag of een weekend naar deze mooie streek willen afzakken) is er bovendien de mogelijkheid om ons financieel te steunen door een schilderij aan te kopen van twee kunstschilders met naam, Josiane Eeckhout en José Raevens. Hun werk wordt te koop aangeboden tijdens een ‘open huis’ (Sint-Ambrosiusstraat 30, 9600 Ronse) op vrijdag 21 juni 2019 van 17 tot 20u, op zaterdag 22 juni van 14u tot 18u en op zondag 23 juni van 14u tot 17u. Een voorproefje van de vele werken die te koop worden aangeboden vindt u in dit album.

De prijzen variëren tijdens deze verkoop ten voordele van Give us a break van 50 euro tot 200 euro.