Gezocht: studenten (+18jaar)

Wij zijn op zoek naar studenten uit de omgeving van Ronse, 18 jaar of ouder, die bereid zijn op zondag en/of feestdagen te werken (meestal van 8 uur tot 19 uur) als assistente voor Liesbethje. De weekend-assistentie dagen worden door meerdere studenten ingevuld, waardoor een spreiding over een schooljaar mogelijk is.
Onze voorkeur gaat hierbij uit naar studenten orthopedagogie, kleuter of lager onderwijs, logopedie, kinetherapie,…

Zoë Liesbethje is 7 jaar oud, meervoudig gehandicapt maar toch een vrolijke meisje. Ze houdt van wandelen (rolstoel) en spelen, van schilderen en plakken, van spelletjes op de pc, van knuffelen met de huisdieren en van lekker genieten in het bad.

De taak van de assistente is:
met Liesbeth spelen (boekjes kijken, schilderen, boetseren, enz), orthopedische apparatuur gebruiken, knutselen, assistentie bij computergebruik, bij goed weer een wandelingetje maken, eventueel Liesbeth begeleiden tijdens een familiebezoek of gezinsuitstap, haar te eten geven, medicatie toedienen, in bad doen (met badlift), haarverzorging, nachtkleding aandoen, te slapen leggen.
Tijdens de werkuren wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van de voor Liesbeth voorziene ruimte. Natuurlijk wordt Liesbeth (met assistente) regelmatig betrokken bij de gezinsactiviteiten (vb gezamelijke maaltijden, spelen met broer of zus, enz.).

Wie meer wil weten over Liesbeth kan mailen naar: chantal@handiklap.be
Na kennismaking met de ouders en Liesbeth en na akkoord voor assistentie-weekends, kan de studente zich laten inschrijven bij Randstad Medical en wordt alle administratie en verloning door hen geregeld.

Meer informatie over Liesbeth en de rest van ons gezin vind je op deze site.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.