Jan-Jan Sabbe overleden!

Een monument, zo beschouw ik Jan-Jan. Een voorbeeld voor velen van ons!
Opnoemen wat Jan-Jan allemaal heeft gedaan voor mensen met een handicap is een titanenwerk. Maar tik gewoon even zijn naam in op Google en je hebt uren leeswerk!
JanJan Sabbe Het overlijden van Jan-Jan zal een grote leegte achterlaten in het hart en het leven van vele mensen. In ‘t bijzonder ook van Dominiek voor wie hij een zeer goede vriend was, van Aurore, zijn pleegdochter, over wie hij zo graag vertelde.
Ik koester de herinnering aan een gesprek met Jan-Jan in zijn gezellige tuin in het Gentse stadscentrum. Een gesprek waarin hij mij er van overtuigde dat ik “mee aan de kar moest gaan trekken”, zoals hij dat noemde. En meteen ook het begin van mijn vrijwilligerswerk binnen het VFG, in EEP, Collega-advies, enz.
Een paar maanden geleden kwam hij nog in onze EEP-groep in Oudenaarde (Eine) spreken over netwerk-opbouw en PAB/PGB, samen met zijn assistente en met Dominiek.

Dag Jan-Jan , we zullen je missen! Maar écht weg, écht dood, ben je niet. Daarvoor zijn er té veel mensen die je verder zullen dragen in hun hart en gezamenlijk zullen proberen om al jouw inzet, jouw levenswerk, verder te zetten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.