Tandproblemen

Begin deze week ontdekten we een tand-abces bij Liesbeth. De huisdokter kwam en schreef antibiotica voor, en maakte meteen ook een afspraak in het streekziekenhuis waar de stomatoloog onder volledige verdoving de boosdoener zou weghalen.

Omdat ik zelf al de hele week geplaagd wordt door erge rugpijn, was het zinloos om mee te gaan naar ‘t ziekenhuis. Immers, Liesbeth wil in zo’n situatie vaak door mij opgepakt worden en ik kan haar op dit moment met geen mogelijkheid van de grond krijgen.
Maar geen nood!
Papa kreeg hulp en gezelschap van Mireille om vrijdag met Liesbeth naar ‘t ziekenhuis te trekken. ‘s Morgens om zeven uur binnen gaan en tegen de middag alweer thuis. Fris als een hoentje, alleen nog tot ‘s avonds aangewezen op yoghurt en pudding.

Helena
Gisteren kregen we een berichtje van Sharon, de vaste assistente, dat ze niet kon komen werken wegens ziekte en werd Wesly aangesteld als vervanger voor één dag. Prima werk heeft hij geleverd!

Vandaag komt voor ‘t eerst Helena, een nieuwe job-studente, met Liesbeth werken. Dat het klikt is duidelijk te zien op de foto.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.