Herkenning

Liesbeth met Armando Dios
Gisteren was het feest in Ronse, voor alle mensen met een handicap. Een feest die georganiseerd werd door de Adviesraad voor Andersvaliden.
Voor een minimaal bedragje werd iedereen vergast op koffie en koeken. Bovendien konden ze genieten van het optreden van de Ronsische groep “De gevleugelde mandolienen” en, na de koffiepauze, van een optreden van Armando Dios .

Yvette, Armando en Liesbeth Hoewel Liesbeth doof is, genoot ze zichtbaar van de muziek op haar eigen manier. Ze mocht immers met haar handjes voelen aan de geluidsboxen en kon zo de trillingen waarnemen. Ook zittend op het podium, net voor de muzikanten, waren de trillingen duidelijk genoeg voor haar om er plezier aan te beleven.

Charlotte en Liesbeth Tijdens het optreden van Armando Dios was Liesbeth duidelijk gefascineerd. Ik vermoed dat het feit dat hij in een rolstoel zit én klein is van gestalte maakt dat hij een gevoel van herkenning opwekt bij Liesbeth. In elk geval ging ze hem meerdere keren een knuffel en een zoen geven, iets wat we niet direct van haar gewoon zijn! artikel PP Armando Dios.pdf

Liesbeth was ook blij dat ze Yvette terugzag. Yvette woont in onze buurt en Liesbeth lijkt de gemotoriseerde rolstoel van Yvette echt iets speciaals te vinden! Zeker sinds ze er eens zelf mocht op meerijden!

Al bij al een geslaagde namiddag voor ons jongedametje, dus!
En ook voor weekend-assistente Charlotte een gezellige “voorlopig-laatste-assistentiedag” want zij vertrekt binnenkort voor enkele maanden naar Afrika.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.