Het Nieuwsblad

Wie vandaag het Nieuwsblad koopt, vindt daarin twee mooie foto’s van Liesbeth met assistente Bouchra (pagina 1 en pagina 5).
Dit alles in het kader van de moeilijkheden die wij ondervinden om goede weekendassistenten te vinden (studenten).

 

5 Antwoorden op “Het Nieuwsblad”

 1. Ik wil direct helpen zorgen voor Liesbeth.
  Weet gewoon niet of dat mogelijk is en waar ik daarvoor moet zijn.

  Ik bied haar ook met plezier enkele dagen bij mij thuis aan,ik ben alleenstaande mama met een gouden hart.

  Groetjes,Tanja

 2. Ik heb het artikel gelezen en ik vind het eigenlijk wel schandalig dat er niemand gevonden wordt. Ik wil ook gerust helpen maar wil ook weten waar ik moet zijn en wanneer er hulp nodig is.

  Ik ben studente othopedagogie en heb reeds mijn diploma opvoeder a2 behaald.

  Groetjes Ilse

 3. Ik heb het artikel gelezen en ook wij hebben hetzelde probleem ,wij hebben ook een pab budget en moeten veel terug geven aan het vlaams agentschap voor personen met een handicap ,omdat we niemand geschikt vinden .Wij kunnen goed hulp gebruiken waar vinden we geschikte mensen ? Mijn dochter heeft een fysieke handicap

 4. Met veel aandacht heb ik het artikel gelezen, ook wij hebben hetzelfde probleem we hebben ook een pabbudget en vinden geen geschikte assistente ,wij moeten dan op het einde van het jaar geld terugstorten aan het vlaams agentschap voor personen met een handicap omdat we het niet hebben kunnen gebruiken voor hulp voor mijn dochter , ze heeft een fysieke handicap
  groetjes Rita

 5. Beste, ook ik was geraakt door het artikel. Ik werk voltijds als opvoedster in een voorziening voor mensen met een licht tot matige mentale handicap. Werken als persoonlijk assistent lijkt mij een heel toffe job, maar het is inderdaad zo dat het niet goed betaald is, en je er vaak ook niet mee aan een voltijdse baan geraakt, enkel deeltijds. Momenteel heb ik het ook heel druk met verbouwingen, maar eens die achter de rug zijn wil ik gerust eens contact opnemen om bij te springen indien nodig. Ik volg deze site allesins verder op!
  Veel sterkte.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.