Pakjes!

Hoewel de kerstvakantie ondertussen afgelopen is, genieten we hier thuis toch nog een beetje verder van de typische sfeer. Onze kerstboom staat er nog en de lichtjes branden!

Steffie, Liesbeth, Charlotte, tonton Daniel
Af en toe komt er nog een bezoeker met nieuwjaarswensen en Liesbeth geniet dan meestal ook van een cadeautje. Op de foto’s zie je hoe enthousiast ze is om een geschenkje te krijgen, maar ook hoeveel interesse ze heeft voor wat ze zelf heeft mogen geven.
In dit geval een sprekend uurwerkje voor haar vriendinnetje Charlotte. Voor wie slechtziend is, is dit een makkelijk hulpmiddel. Je duwt op een knopje en het armbanduurwerkje geeft de tijd luidop aan.

sprekend uurwerkje De barre winterkou met af en toe een sneeuwbui er bovenop heeft ons wel belet om vorige zaterdag te gaan samenzitten in ‘t crea-atelier. Maar deze koude periode heeft ook zijn voordelen! De lange winteravonden kunnen best gezellig zijn.

Voor Liesbeth is het wel haast onaanvaardbaar om een dag niet buiten te komen! Dus ook dit weekend ging ze toch weer telkens een uurtje op stap, goed ingeduffeld tegen de kou en de sneeuw.

Ondertussen kijken we ook weer uit naar een vaste zaterdagvoormiddag-assistente (eventuele kandidaten vinden hier informatie).

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.