Nog even wachten!

Wesly tijdens 't crea-atelier Nu de school weer herbegonnen is lopen we met z’n allen weer min of meer in de tredmolen van ‘t gewone leven.
Min of meer, want lichtpuntjes zijn er altijd!

Zo bracht ook het laatste weekend van de kerstvakantie weer een paar leuke verrassingen mee.
Tijdens deze eerste samenkomst in ‘t nieuwe jaar met de regelmatige deelnemers van ‘t crea-atelier konden we hen vertellen dat de Marnixring ons ook dit jaar weer sponsort. Waarvoor dank!
Liesbeth opent het pakje van Emilie
Emilie, één van de deelnemers, gaf een cadeautje mee voor Liesbeth. Erg doordacht ingepakt, want met een foto van Emilie zelf aan het geschenklintje vastgemaakt, waardoor Liesbeth meteen begreep van wie dat cadeautje afkomstig was!
En natuurlijk was ze weer erg blij met die attentie!

De digitale fotokader die we eerder hadden vastgemaakt aan de muur naast haar bed met velcro, omdat de kader zelf immers makkelijk moet kunnen worden afgenoimen om het geheugen met nieuwe foto’s te vullen, was al enkele keren van de muur gevallen. Gelukkig niet stuk, want de val werd gebroken door haar bed.
maar toch zochten we een beter ophangsysteem en dat is nu eindelijk gelukt.
het nieuwe ophangsysteem voor de fotokader Met de hulp van Wesly maakte ik twee U-profielen in hout vast aan de muur waarin de kader nu mooi glijdt. ‘t Blijkt een goede oplossing te zijn.

Ook deze week wordt weer erg speciaal!
Woensdag krijgt Liesbeth immers haar eigen wensfeestje van Make-a-wish.
Maar voor ‘t verslag daarover zullen jullie dus nog even moeten wachten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.