Rood

kookkeuken De kookkeuken is zo goed als afgewerkt. Volgende maand wordt er wel nog een verkeerd geleverde kast vervangen, en hopen we ook de raambekleding te hebben, maar in elk geval staan de kasten er en werden de muren opgeknapt met vliespapier en verf.
Voor Liesbeth is ‘t in orde! Haar vingertje draait een cirkeltje op de lippen (het gebaar voor “rood”) en meteen volgt een duim omhoog!
Nu pakken we de eetkeuken aan!

verkleedspelletje Liesbeth zit nu al een paar weken met een hoestje. Volgens de vervangdokter (onze huisdokter is ziek) is er niet direct iets ernstigs aan de hand dus proberen we nog even verder te behandelen met hoestsiroop en slijmverdunner.
Naar school gaan doet ze wel, en eten meestal ook. Eigenlijk heeft zoiets maar weinig invloed op haar humeur.
Foto door Kitty gemaakt Ze speelt en lacht en gebaart. Gisteren was Kitty hier om haar te assisteren.
Een dag vol afwisseling. Een wandeling naar ‘t speelpark in de voormiddag, en later op de dag een verkleedspel en een uurtje bubbelen in de jacuzzi.

En straks weer samen met Bouchra naar school, waar ze al volop bezig zijn met de voorbereiding van het schoolfeest (18 juni).

4 Antwoorden op “Rood”

 1. Proficiat met jullie mooie keuken !!
  Liesbethje ziet het graag, geen wonder want de kleur is wel prachtig hoor.
  Een zoentje aan Liesbethje en het allerbeste voor allen,
  Vriendelijke en lieve groetjes,
  Yvette en Jean

 2. super die keuken! De laatste foto van Liesbeth is SUPERMOOI! Kitty kent er wat van (foto’s nemen) en Liesbeth van poseren! Prachtig!

 3. halloooo ,

  prachtig die keuken !! ik kom beslist is kijken en zoals beloofd breng ik mijn bikini mee voor een plons in het bubbelbad samen met jouw schavuit :)) Kitty mag ook mee hahaha toffe ass.

 4. Hoi,

  Ik heb naar de hulpmiddelen gekeken. Amaai als we dat eerder geweten hadden, konden andere hulpmiddelen aanschaffen. En ook zo mooie met kleurtjes en speciale kledij. Dat wist ik niet dat dat bestond.

  Groetjes

  Veerle De Schepper

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.