Ernest

Ernest werd vijf jaar geleden geboren met het Syndroom van Down. Maar veel belangrijker dan dit extra chromosome is dat hij in een gezin terecht kwam met een mama en een papa en een zus die echt op zoek gingen hoe ze hem konden helpen om tot communicatie te komen!

Vandaag, voor zijn vijfde verjaardag, ging de website www.smogjemee.be online. Een gigantisch geschenk van zijn gezin dat niet alleen belangrijk is voor iedereen die met Ernest wil kunnen praten, maar ook voor alle andere kinderen en hun vrienden/familie die omwille van hun beperking van SMOG gebruik maken.

Dank je wel, Ernest en familie!

Ik hoop dat heel veel mensen uit onze omgeving ook de moeite zullen doen om op jouw website wat smoggebaren te gaan leren. Liesbeth zal het superfijn vinden om aangesproken te worden in een taal die ze kan begrijpen!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.