Kunst voor een goed doel!

Eind deze week is het dan zover! Karine Raevens organiseert in het huis waarin zij met haar ouders woont een verkoop van schilderijen ten voordele van Give us a Break, vakantieopvang voor kinderen met een beperking.

Schilderijen en aquarellen gemaakt door de ouders van Karine, José Raevens en Josiane Eeckhout, beiden bekend bij de kunstliefhebbers. Een prachtige gelegenheid om in één klap onze opvang te helpen mogelijk maken en tegelijk uzelf en uw huisgenoten een plezier te doen met een mooi werk aan de muur.

Adres: Sint-Ambrosiusstraat 30, 9600 Ronse. Openingsdagen en -uren: vrijdag 21 juni van 17 tot 20u, zaterdag 22 juni van 14 tot 18u en zondag 23 juni van 14 tot 17u.

Om onze kinderen met een beperking tijdens een deel van de vakanties een eigen opvangmogelijkheid te kunnen aanbieden krijgen we als Give us a break géén middelen van de overheid. Deze kinderen kunnen omwille van de zorg (incontinentie, medicatie, speciale voeding, enz.) en de aanpassingen (extra begeleiding nodig, rolstoeltoegankelijkheid, enz.) niet in de reguliere vakantiekampen terecht. We kunnen dus ook niet anders dan rekenen op de vrijgevigheid van gemeentebesturen, verenigingen, particulieren (zoals de familie Raevens-Eeckhout) en mensen zoals U. Dus allen hartelijk welkom om een steentje te komen bijdragen!

2 Antwoorden op “Kunst voor een goed doel!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.