Tuinfeest op school

Gisteren was ‘t echt wel een héél drukke dag!
Feest op school bij Liesbeth, én ’s avonds BBQ op school bij Suzanne!
Tieneke en Dieter Liesbeth zelf was al druk in de weer rond half twaalf! Dieter kwam bij haar op bezoek en ging in de namiddag mee naar het tuinfeest. Dieter is 30 jaar en kreeg een twaalftal jaar geleden een zwaar auto-ongeval. Na een lange tijd in coma is hij vrij goed hersteld. Hij kent ook Tieneke (zie één van de vorige blogs) waarmee hij samen in het dagcentrum De Beweging is.
Na een belegde-broodjes-maaltijd trokken we met z’n allen naar het tuinfeest, waar Tieneke en haar ouders zich ook bij ons voegden. Een leuk weerzien was dat!
Daar hadden de juffen voor verschillende spelletjes gezorgd. Pakjes vissen
Je kon er eendjes vissen waarmee je punten verdiende die je kon inruilen voor speelgoed, of als je liever meteen resultaat had kon je bij jufrouw Corinne pakjes vissen. Verder was er ook een familiespel voorzien waarin verschillende vaardigheden aan bod kwamen.
Soraya, Jeanette, Mireille en Dieter Ook Mireille en dochter Kim (vriendinnetje van Suzanne die tijdens ‘t voorbije schooljaar een spreekbeurt deed in haar klas over Liesbeth) waren ook van de partij. En tot grote blijdschap van Liesbeth kwam ook Soraya (zie eerdere blogs) en haar mama er aan!
Kleuterdiploma 2005-2006 Na heel wat verfrissende drankjes en ijsjes (want de school had duidelijk mooi weer besteld!) kregen de kleuters hun diploma van dit schooljaar door de juffen overhandigd.
Daarna was het tijd om met Liesbethje naar huis te gaan voor verzorging en medicatie, een boterhammetje en …pyama. Ze had duidelijk genoten van haar feest en sliep als een roos deze nacht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.