Vakantie en zussen!

Iets meer dan een week geleden is de vakantie begonnen, en moest Liesbeth afscheid nemen van haar vriendjes in de Floreal.
Vooral afscheid nemen van juffrouw Corinne, bij wie ze bijna twee en een half jaar in de klas mocht zitten! In wiens klas ze veranderde van een peutertje die bij àlles hulp nodig had tot een stevige kleuter die toont dat ze weet wat ze wil. Die blij haar schoolvriendjes en haar juf herkent, die in de klas aangeeft aan welke tafel ze wil gaan zitten, die het zaaltje en de speelplaats overstapt in haar mini-walker. hangmat
Volgend schooljaar komt Liesbeth bij juffrouw Carine in de klas, bij de “grote kinderen”! En om alvast duidelijk zichtbaar een “grote kleuter” te worden, verloor Liesbeth haar eerste melktand!

vier zussen Tijdens die eerste week vakantie heeft Liesbeth zich nog niet verveeld! De zon was haast elke dag van de partij en wandelen en spelen in het zwembadje en de zandbak horen tot haar favoriete bezigheden. En bovendien zijn er in ons gezin twee nieuwe pleegzussen bijgekomen. Iréne en Cathy blijven voorlopig de hele grote vakantie en als ‘t goed klikt tussen iedereen in ons stilaan groeiend gezin (er zijn immers zeven kinderen nu!) blijven ze ook daarna hier wonen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.