Een heerlijke vakantie !

We zijn net terug Liesbeth met PAB Sarah in de Ardennen van een heerlijke week vakantie in de Ardennen, zo’n 20 km van Dinant.
Via Euro-Relais boekten we een huis dat niet alleen groot genoeg was voor ons hele gezin (plus twee PAB-assistenten en een vriendinnetje van Suzanne uit de buurt), maar ook nog eens voldeed aan de eisen voor Liesbeth.
Want immers, Liesbeth die thuis zo geniet van het rondstappen in haar mini-walker, willen we ook tijdens de vakantie voldoende ruimte geven zodat ze zelf (binnenshuis) “op stap kan gaan”.
De living in het vakantiehuis Toen we een paar jaar geleden een vakantiehuis boekten in de Ardennen, moesten we er alleen voor zorgen dat er voldoende bedden voor ons gezin beschikbaar waren. Liesbethje zelf stelde toen nog geen bijzondere eisen.
Nu ze echter zo “mobiel” is geworden, moeten we er ook op letten dat er voldoende bewegingsruimte is in het leefgedeelte en dat er geen drempels zijn die een gevaar kunnen opleveren voor haar.
Bovendien heeft ze PAB sinds begin dit Het hele huidige gezin in de tuinen van Annevoie jaar, en was dit dus onze eerste vakantie mét assistenten. Sarah (onze full-time PAB) en Annelies waren allebei mee, zodat ze elkaar konden afwisselen en elk ook wat “vrije tijd” hadden.
Voor Andrew en mij was het onze eerste vakantie sinds vijf jaar zonder zelf permanent voor de zorg voor Liesbethje te moeten instaan! Leuk omdat we nu ook eens wat meer met de andere kinderen konden bezig zijn, én zelf tijd vonden om dagelijks een paar uur te lezen in een lekker relaxe stoel in de grote tuin die bij het vakantiehuis hoort!
Voor de grote kinderen was er een zwembad voorzien, voor Liesbethje namen we haar eigen kleine badje van thuis mee, zodat ze zich ook regelmatig wat kon verfrissen.
Zowel de accomodatie als de omgeving zijn zo goed meegevallen, dat we alvast terug boeken voor volgend jaar!
Wie zin heeft om meer foto’s van deze vakantie te bekijken kan die vinden op deze link: Fotoalbum

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.