Drukke tijden!

school sept 06 Hele dagen naar school gaan, behalve als er een onderzoek of ziekenhuisbezoek op ‘t programma van Liesbeth staat, en daarnaast ook nog eens een mama en een papa die allebei op een gemeenteverkiezingslijst staan en dus veel van hun tijd moeten besteden aan de voorbereiding van 8 oktober… Drukke tijden dus!

dansen met de armen En toch gaat het best goed met Liesbeth! Ze leert nog steeds vanalles bij, zoals “dansen” met de armen op (luide) muziek en zelf boterhammetjes (in dobbelsteentjes gesneden) eten. Dat laatste is de verdienste van assistente Marleen die zich niet door Liesbeth liet vermurwen en gewoon heel geduldig afwachtte tot Liesbeth de brokjes brood met choco zélf nam en in haar mond stak.

brood eten In de voorbije week was Liesbeth ook nog eens in het Centrum Ontwikkelingsstoornissen in Gent, bij dokter Oostra, voor de bespreking van haar testen. Ze heeft heel wat vooruitgang gemaakt, en zit nu aan een ontwikkelingsleeftijd van net geen twee jaar.

Later in de week was ze ook in Pellenberg om haar motoriek te laten nakijken. En ja, zoals we al verwacht hadden is een nieuwe botox-behandeling dringend nodig. Deze keer zouden de botox-injecties moeten gevolgd worden door een drie weken lange intensieve revalidatie in Pellenberg zelf, of misschien in het UZ in Gent. Op allebei de plaatsen is de behandeling even goed. Alleen kent Liesbethje in Gent twee van de kinesisten die op die afdeling werken, en hopen we dat ze ‘t op die manier minder erg zal vinden om drie weken in ‘t ziekenhuis door te brengen. We gaan dus in de volgende weken uitzoeken wat mogelijk is!

Ondertussen wachten we nog steeds op de manuele rolstoel die we bestelden op de Kangoeroe-beurs (zie eerdere blog!). Dat is al maanden geleden en nog is die rolstoel niet geleverd! We hadden gehoopt die in de grote vakantie te krijgen. Maar toen vertelde de orthopedische firma dat het eind augustus zou worden. Nog nét op tijd om er het nieuwe schooljaar mee te starten. We zijn ondertussen alweer weken verder en we wachten nog steeds.

Vandaag was het Dag van de Klant! Misschien wordt het tijd dat orthopedische firma’s hun klanten ook eens als klanten gaan behandelen!

Eén antwoord op “Drukke tijden!”

  1. Eerst een grote verdiende proficiat aan Jonathan om ons toe te laten het plezier van de vooruitgang van zijn zusje mee te beleven. Wij hebben onlangs op TV een kindje kunnen volgen nadat het botox injecties had gekregen, het loopt stukken beter,en wij hopen hetzelfde voor ons Liesbethtje.
    Langs deze weg willen wij ook het schooltje van de Floréal bedanken voor hun menselijke inzet,zoiets doet deugd in deze maatschappij,
    Wij wensen jullie het allerbeste toe,
    Hartelijke groetjes,
    Jean en Yvette

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.