Aanraders!

Reizen met een handicap…da’s pas avontuurlijk! Hoe begin je eraan? Hoe bereid je je best voor? Een medewerker van het Infopunt Toegankelijk Reizen geeft je een schat aan informatie! We laten ook veel tijd en ruimte voor jouw eigen inbreng en vragen.
Waar: D.C. De Beweging, Sint-Annastraat 9, 9820 Bottelare (Merelbeke)
Wanneer: dinsdag 23/01/07 om 19.30 uur
Prijs: gratis!
Organisatie: KVG Oost-Vlaanderen en O.C. De Beweging

En via Ann Ruyssinck kregen we ook deze informatie binnen: hulphonden die worden opgeleid voor personen met verschillende handicaps. Iets wat we zeker voor Liesbethje zouden overwegen over enkele jaren. Misschien kan zo’n hond zelfs leren om een epileptische aanval te voorzien?
Kijk zelf ook maar eens! www.harttegenhart.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.