Reva

De Beweging ‘t Voorbije weekend stond echt in het teken van de REVA-beurs.
Donderdag met de EEP-groep en vrijdag nog eens met Andrew en Liesbeth (mét assistente) en onze Jonathan. We hadden immers als doel om eens te gaan zoeken welke mogelijkheden er voor Liesbeth zijn op de pc.
Eind van de volgende week gaan we naar Modem om daar advies te vragen. Zij zijn immers op de hoogte van alle aangepaste computers en programma’s.
Maar ondertussen is Liesbethje al flink aan ‘t oefenen op het deze week aangekochte touch-screen.
We willen immers bekijken of ze daar mee overweg kan voor we eventueel een aangepaste pc (Tellus of aanverwanten) vragen via de Bijzondere Bijstandscommissie van het Vlafo.
Zo’n pc zou kunnen worden vastgemaakt aan haar rolstoel en zou, mits veel oefenen, haar “stem” kunnen worden. Je kan op die pc’s immers een goed communicatieprogramma zetten waardoor Liesbeth meer mogelijkheden zou krijgen om zich te uiten.
Dit heerlijk lange weekend gaan we genieten van wat rust en van ‘t zonnetje. Want door de drukke kalender in de voorbije weken was daar nog maar weinig tijd voor.
Voor ‘t volgend weekend staat de Open Deur Dag in Bottelare ( de Beweging, Sint-Annastraat 9) op het programma. Een aanrader voor elk van jullie want de ideale gelegenheid om eens in een dagcentrum voor volwassen mensen met NAH rond te kijken en meteen je tuinplantjes aan te kopen die ze daar eigenhandig hebben gekweekt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.