Joepie-jeugd

Vandaag klikten, na de rechtzetting die in Joepie verscheen, maar liefst 307 (jonge) lezers deze website aan en velen lieten een reactie achter of stuurden een mailtje. Maar wat het meeste plezier deed was dat deze mensen samen maar liefst 942 pagina’s aanklikten in Handiklap. Daaruit blijkt immers duidelijk dat ook de jeugd het hart op de juiste plaats heeft en best interesse heeft voor kinderen zoals Liesbeth!
Uit de reacties blijkt bovendien dat het verhaal van Liesbeth een aantal van deze jonge mensen doet overwegen om ook iets met gehandicapte kinderen te gaan doen.
De toekomst ziet er dus best goed uit!

4 Antwoorden op “Joepie-jeugd”

 1. Ik vind het heel fijn dat er zoveel mensen zijn die de gehandicapte kinderen willen helpen. Ikzelf heb een tante en een nonkel die mentaal ook gehandicapt zijn. Zij hebben allebei een gelukkig leven. En dat gun ik ze volledig, die kinderen verdienen dat. groetjes Sara.

 2. hoii,
  Jammer dat een mooi artikel vol met leugens staat. Wat beter is,is dat Liesbeth een speels kind is en kan genieten zoals haar leeftijd genootjes :D. En geen kasplantje is zoals in de Joepie geschreven staat. Het is best wel grof om dit zo te laten verschijnen. Veel succes,het is een mooie site
  MarijnX

 3. Ik vind het ook héél erg dat het mooie artikel vol leugens staat.
  Ik vind het fijn dat het met Liesbeth wel héél goed gaat. Ik zou later ook vakantiewerk willen gaan doen met kinderen met een handicap. Zij hebben ook recht op een gelukkig leven.
  Ik vind het goed dat er een rechtzetting in de joepie stond.
  Ik wens jullie, en Liesbeth nog veel geluk toe. 🙂

  Marijke

 4. Hallo,

  Ik heb net de Joepie met de rechzetting gelezen en ik vind het jammer dat Kimberly haar eigen heeft opgehemeld en niet volledig eerlijk tegen de lezers is geweest.
  Ik heb enorm veel bewondering voor jou, Liesbeth! je bent een erg sterk meisje en ondanks je gebreken geniet je van het leven zoveel je kan! je bent een mooie meid en ik wens je nog veel plezier toe! ik hoop dat je dit bericht te horen krijgt! veel sterkte nog!!!
  liefs en een dikke knuffel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.