Cadeautjes voor papa

Het voorbije weekend was niet alleen ‘t laatste weekend van de kermis (en braderie) in Ronse, maar tegelijk ook verkiezingsweekend en niet te vergeten: vaderdag!

vaderdag
Ook Liesbeth had op school een leuk geschenkje gemaakt: een bladwijzer! Best een bruikbaar cadeau voor een papa die in zijn vrije uurtjes altijd met een boek op schoot te vinden is!

Vandaag zijn we dan weer eens een paar uurtjes met Liesbeth op stap geweest om in een gespecialiseerde firma te laten kijken of het mogelijk is om een Tellus 3+ (een speciale computer die als communicatiemiddel kan worden gebruikt) op een veilige en stabiele manier te bevestigen aan haar manuele sportrolstoel. Immers, om het dossier voor de aanvraag van zo’n computer bij het Vlaams Fonds in orde te maken zijn de bestekken nodig van alle hulpstukken.

Tijdens de voorbije dagen zijn er in totaal zo’n 500 Joepie-lezers naar deze Handiklap-site gesurft en samen bekeken ze meer dan 2000 bladzijden.
Velen van hen stuurden ook een reactie of een persoonlijk mailtje en deze berichtjes getuigden stuk voor stuk van hun verontwaardiging over het waarheidsgehalte van wat er in hun lijfblad over Liesbeth werd geschreven. Maar ook, en dat is leuk, van hun eigen interesse om met kinderen en volwassenen met een handicap om te gaan en te werken. Voor hen gaan we deze week bij de links wat informatie zetten over werken als vrijwilliger met gehandicapten.

Eén antwoord op “Cadeautjes voor papa”

  1. halo ik ben ook een joepi lezer ik vind het heel erg dat jij niets wist van dat bericht in de joepi en dat je daar dan nog niets wist . toen ik dat verhaal las had ik meedelijden met liesbet maar er nu ik op de websit kijk zie ik dat liesbet veel vordering heeft gemaakt en daar ben ik blij om.ik ben wel blij dat je nog eens de waarheid in de joepi durft zetten wan t ik vind dat echt geen manieren om een artikel in te zetten terwijl julie daar niets van wisten.
    daaaaaaaaaaaag tine

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.