Familie

Wie vandaag het woord “familie” gebruikt, bedoelt daarmee vaak de TV-soap die al zoveel jaren loopt op VTM.
Zelfs op ‘t schoolfeest in ‘t MPI in Eine was er “familie” aanwezig!
Vandaar dan ook deze foto van Liesbethje met “Bjorn” die geduldig de tijd nam om handtekeningen uit te delen en te poseren met zijn fans.
Bjorn Voor ons betekent het woord “familie” iets anders dan bloedverwantschap. Het familie-gevoel is er ook als assistenten die vroeger bij Liesbeth werkten nog eens komen goeiedag zeggen, of als we de vrienden van de EEP-groep terugzien. Door onze gedeelde zorg voor een gehandicapte persoon in ons gezin of onze omgeving, ontstaat immers een sterke band, een gevoel van samenhorigheid. Iets wat je jammer genoeg niet altijd terugvindt in de contacten met échte familieleden.
Niets om over te klagen, want de band die je krijgt met andere gezinnen in een vergelijkbare situatie is er één van wederzijds respect en begrip. Een band waarbij je met heel weinig woorden heel veel kan zeggen!
Zo werd ook het tuinfeest in Eine gisteren een gezellige dag met de aanwezigheid van Jaad en Clarisse en Dieter en hun ouders.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.