Voor de sportliefhebbers

Op 1 juli 2007 organiseert Vzw Ronse koerst het Belgisch Kampioenschap Wielrennen te Ronse. De organisatie heeft er ook voor gezorgd dat er een speciaal voorziene ruimte bij de aankomst zal zijn voor rolstoelgebruikers. De toegang tot deze voorbehouden plaatsen is gratis. Omdat het aantal plaatsten beperkt is wordt er gewerkt met inschrijvingen. Geïnteresseerden moeten rolstoelgebruiker zijn en een attest van 66% gehandicapt van FOD Sociale Zekerheid kunnen voorleggen. Een aanvraag kan ingediend worden bij de Stedelijke Adviesraad voor Andersvaliden, Sociale Dienst-Grote Markt 12 – 9600 Ronse of via de website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.