De nieuwe postkaartjes zijn klaar

Voorkant Handiklap-kaart Omdat we zo stillaan weer door onze voorraad Handiklap-kaarten waren, én omdat Liesbeth sinds de vorige kaart alweer een stuk geëvolueerd is, heeft broer Jonathan samen met zijn vriendin Annelies een nieuwe kaart ontworpen. Ziet er best mooi uit!

En op de keerzijde vind je dit:
keerzijde Handiklap-kaart
Liesbeth zelf vindt de kaartjes er best leuk uitzien.
Heerlijk toch dat ze zichzelf nu herkent op die foto, terwijl ze eerst helemaal niks kon zien. Vandaag merkt ze het zelfs als er in haar bord aan de eettafel niet hetzelfde ligt als in de andere borden, en eist ze haar deel op!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.