Karl en Mireille

huwelijk Karl en Mireille Al meteen toen Liesbeth werd geboren, was Karl héél erg betrokken. Hij belde de ziekenwagen toen Liesbeth, veel te vroeg, thuis geboren werd. Hij poetste de badkamer die onverwacht als verloskamer dienst had gedaan,…
Hij werd ook de peter van Liesbeth, hielp en helpt dus mee denken over haar heden en toekomst.

huwelijk Karl en Mireille 2 Een paar jaar later ging Liesbeth naar school, een gewone school waar ze dus elke dag begeleiding nodig heeft van een “persoonlijk assistent”. Die taak werd (en wordt) voor een gedeelte van de week opgenomen door stagiaires die daarin worden bijgestaan door hun stagejuf. De stagejuf (Mireille) komt regelmatig eens kijken in de klas en thuis hoe het met Liesbeth gaat en aan wat haar specifieke noden zijn.

Van ‘t één kwam ‘t ander en gisteren is de stagejuf, Mireille, getrouwd met de peter van Liesbeth, Karl!
En Liesbeth, zij was er ook bij natuurlijk! Zij mocht zelfs een handje helpen door de ringen te overhandigen. Dus voor één keer mocht ze zelf de “assistent” zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.