Drie september

Na een zomervakantie die vaak meer op een herfstvakantie leek, begon gisteren voor onze kinderen weer een nieuw schooljaar.
Voor twee van hen was dat extra spannend, omdat ze voor ‘t eerst naar hun nieuwe school gingen.
Voor Liesbeth was het een blij weerzien met de vertrouwde omgeving van het Decroly-kleuterschooltje in de Floreal. Nog één schooljaar kan ze bij juffrouw Carine terecht in de derde kleuterklas.
tussendoortje Dat Liesbethje gegroeid is in die twee vakantiemaanden bleek al direct toen ze door haar assistente op het toilet werd gezet. Waar ze vorig schooljaar nog een extra plankje nodig had om de hoogte van de opstapkruk aan te passen zodat ze in een correcte houding kan zitten op het van kinderbril voorziene toilet, mocht dat plankje nu gewoon aan de kant gelegd worden.
Ook zitten op een gewone kleuterstoel gaat alweer een stuk beter, waardoor ze niet alleen in de klas af en toe de gewone stoeltjes kan gebruiken, maar ook om haar tussendoortje (10-uurtje) te eten samen met Sarah, haar assistente.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.