Hulp uit een onverwachte hoek

Door te zitten surfen op internet, verdwaalde ik tijdens het voorbije weekend op het Seniorennet, waar ik een boel nuttige informatie vond over het maken van PowerPoints en meteen ook vele mooie dia-reeksen.
Een paar van de diareeksen die ik daar te zien kreeg zouden, mits wat aanpassingen (of uitbreidingen, want Liesbeth vindt het niet zo leuk als er “te weinig” dia’s zijn) heel geschikt zijn voor het Mind Express-bibliotheekje.

Dus zocht ik contact met de auteur van die mooie reeksen en kreeg ik haar toestemming om ze te gebruiken en aan te passen voor Liesbeth. Dus bedankt Monique!

handtekening Liesbeth
Liesbethje heeft dus weer enkele leuke boekjes bij waar ze, via haar pc, in kan bladeren.
Het meest blij is ze waarschijnlijk met het Vlinderboekje omdat we het symbool en het gebaar voor vlinder gebruiken als haar roepnaam. Ze weet dat zeer goed en duidt zichzelf ook zo aan!

Tijdens het voorbije weekend bekeken we, samen met vele andere pleeggezinnen , de leuke animatiefilm Bee Movie in de Kinepolis Gent. Zelfs Liesbethje heeft zich geamuseerd, eerst een poosje met de film zelf, daarna met het in en uit haar zetel kruipen. Ook alweer een heel verschil met haar laatste cinema-bezoek. Toen was er nog geen denken aan dat ze zo actief zou geweest zijn!

Haar epilepsie-aanvallen lijken voorlopig ook onder controle. We houden wel haar temperatuur in de gaten. Als die een beetje stijgt (bijvoorbeeld 36.8° ipv 36.3°) weten we dat we of een koortsdemper moeten geven, of klaar staan voor een epilepsieaanval.
En dan toch maar liever ‘t eerste!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.