Aan de meer dan tienduizend lezers van Handiklap

Wensen we van harte een gezellige oudejaarsavond, en voor straks: een vredig, gezond, liefdevol nieuw jaar.

Samen met de 10.000 mensen die kennis maakten met Liesbeth via deze blog beginnen we er straks weer aan vol goede moed.

 

Wie had ons een jaar geleden kunnen vertellen dat Liesbethje vandaag al in staat zou zijn om haar nieuwjaarsbriefje te “lezen” in smoggebaren? Dat ze met plezier op de pc zou werken? Dat ze al zoveel vorderingen zou gemaakt hebben qua motoriek?
Maar ook: dat ze opeens meer last zou krijgen van epilepsie? Dat ze niet langer welkom zou zijn in inclusief onderwijs? Dat ze nu deel zou uitmaken van ‘t klasje van juf Magali in ‘t Craeneveld?

2007 heeft dus voor plezierige en minder leuke veranderingen gezorgd.

nieuwjaarsbrief Ook 2008 heeft ongetwijfeld weer heel wat in petto. Over twee weken is het de laatste werkdag van de vaste assistente van Liesbeth. Sarah wil een andere richting uit. En dus komt er een nieuwe vaste assistente in Liesbethjes leven.

Maar aan het einde van dit jaar toch nog even heel veel dank aan Sarah voor de mooie momenten in die voorbije twee jaar assistentie. Ook van harte dank aan alle weekend-assistenten, bereidwillige invallers en broers en zussen.
Liesbeth’s vorderingen zijn niet alleen het gevolg van haar koppige aard (haar papa is een Schot, daar hoeft dus geen tekeningetje bij) en doorzettingsvermogen, maar ook van de liefdevolle zorgen van al die assistenten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.