Kangoeroe

Deze keer bezochten we de Kangoeroebeurs op vrijdag. Lekker rustig was dat!
Overal folders gevraagd, die dan weer erg handig kunnen zijn als we in de EEP-groep of met de mensen van CA (Collega-advies) op zoek gaan naar een hulpmiddel dat voor een bepaalde persoon écht is wat hij of zij nodig heeft.
En tot mijn grote blijdschap heeft Modem ook de langverwachte map uitgebracht: Eenvoudig aangepast . Echt een aanrader voor wie goede en duidelijke informatie wenst over communicatie, aanpassingen aan de computer, enz.
De voorbije twee donderdagen volgde ik, op vraag van het VFG, ook vorming rond burgerschap bij de organisatie Handicum . Vormingsdagen die zeer leerrijk waren en die in september zouden herhaald worden voor nieuwe deelnemers.
Tellus Sinds vrijdag heeft Liesbeth nu ook de langverwachte Tellus. Nu nog wachten op een fixatiesysteem om die pc ook aan haar rolstoel te kunnen vastmaken, en dan kunnen we met haar aan de slag om Mind Express echt te leren gebruiken als communicatiemiddel.

2 Antwoorden op “Kangoeroe”

 1. Goed dat Liesbeth de tellus al heeft…
  Wij kregen eenzelfde model in bruikleen en volgende week zullen we een tellus mobi krijgen in bruikleen. Daarna moeten we beslissen welk model het beste is voor Julie…

  Groetjes

  Carla

 2. hallo

  ik ben brian en ben 4jaar ik vind liesbeth een heel lief meisje.
  ik zit bij haar in school ik hoop dat ze alle hulp krijgt om verder te gaan in het leven.

  vele groetjes en knuffels van brian kluisbergen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.