Je kan ons helpen!

We doen mee aan een Humo-actie en je kan ons helpen zonder dat het je een cent kost!
Klik op deze link
en stem voor ons. We hopen op die manier een barbecue voor twintig personen te winnen die we dan willen gebruiken om de eerste samenkomst te organiseren voor de opbouw van het officiele netwerk voor Liesbeth. Zo’n netwerk zou dan enkele keren per jaar samenkomen rond Liesbeth zodat iereeen elkaar goed leert kennen. Als wij, de ouders, op een dag niet meer in staat zouden zijn om voor Liesbeth te zorgen (of tenminste die zorg te organiseren!), kan het netwerk die taak overnemen.
Dus: met jullie stem helpen jullie om Liesbeth meer toekomst te geven!
Stuur daarom ook die link door naar iedereen in jullie mail-bestand! Je kan dit het eenvoudigst doen door onderstaande oproep te kopiëren en te plakken in je mail. Als je dan in je mail ook nog even klikt net na de link, zal je zien dat die een kleurtje krijgt en dat je vrienden die makkelijker kunnen gebruiken. Alvast bedankt!

Stem voor Liesbeth!

Liesbeth is een meisje van bijna zeven jaar met een meervoudige handicap. Je kan heel wat lezen over haar op haar eigen site: www.handiklap.be
Door voor haar te stemmen via de stressballon van haar mama (Chantal) help je haar om aan haar toekomst te werken!
Stuur deze mail ook door naar al je vrienden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.