Met Charlotte op bezoek in Ten Dries

Liesbeth op bezoek in Landegem Het vorige weekend gingen we samen met Charlotte en haar mama Lieve op bezoek in Ten Dries in Landegem.
Daar ging immers de jaarlijkse opendeurdag door.

Een uur rijden om er te geraken! Ik mag er niet aan denken dat we dat dagelijks zouden moeten doen (en dan x 4 als Liesbeth daar school zou lopen!).

Charlotte
Een school waar men ongetwijfeld wel wat ervaring heeft met Mind Express (wat voor Liesbeth een voordeel zou zijn), waar ook wordt samengewerkt met dokter Oostra (COS Gent) waar we erg goede ervaringen mee hebben. Maar de nadelen zijn (voor ons) legio: de onverenigbaarheid met PAB én de te grote afstand.

klas Liesbeth Conclusie: Liesbeth zit in haar eigen school, MPI ‘t Craeneveld , een heel stuk dichterbij. Een school waar Liesbeth écht kan opgevolgd worden wat betreft haar verschillende beperkingen bestaat gewoon niet, vrezen we. Haar naar een internaat brengen zien we niet zitten gezien het merendeel van haar vorderingen juist het gevolg is van het constant thuis opvolgen en aanbieden van mogelijkheden. De huidige situatie waarin Liesebth opgenomen is in een klas met mobiele kindjes en waarbij we van thuis uit de aanvullingen proberen te leveren naar auditieve beperking toe, is op dit moment de meest haalbare oplossing.
Voor wie zin heeft om haar school eens met eigen ogen te bekijken: hou alvast 15 juni vrij. Dan is er feest in ‘t Craeneveld!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.