Genieten

Om te genieten van het zonnetje is er nog niet veel gelegenheid geweest sinds de zomervakantie écht begon. Maar gelukkig is het niet echt koud en een wandelingetje tussen de regenbuien door lukt dus nog wel.

slapen mét assistent en pop
Genieten van vakantie bleek voor Liesbeth vooral de eerste week nogal moeilijk. Meerdere keren per dag vroeg ze om naar school te gaan!
Dat hebben we gedeeltelijk opgelost door haar deze week twee halve dagen (met assistentie) naar de speelpleinwerking in Ronse te laten gaan. De eerste keer zat ze in de (heel grote) kleutergroep en bleek dat eigenlijk te druk voor haar. De tweede keer zat ze in de groep 1ste en 2de leerjaar en dat lukte duidelijk beter.

Genieten van thuis spelen doet ze wel. De laatste tijd krijgt ook haar pop meer aandacht (zie foto) en knuffelt ze daar regelmatig een poosje mee. Ook de nieuwe spelletjes op de computer vindt ze best leuk, vooral de speelgoed-puzzel die Raymond voor haar maakte.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.