Terug van Maredret

Maredret Liesbeth en Mireillle Deze zomer brachten we, zoals de voorbije twee jaren, onze vakantie door in Maredret. Een vakantiehuis met alles erop en eraan én met veel groen rondom zorgt elke keer weer voor een welkome periode van rust.

Maredret CA-groep in Maredsous Hoewel, rust is een relatief begrip natuurlijk.

Met twee assistenten er bij die elkaar afwisselen en alle nog thuiswonende kinderen waren we elke dag met 10 personen. Tel daarbij nog onze bezoekers (samenkomst van de CA-groep ging deze keer in Maredret door!) en onze logés en je komt toch aan een toffe bende! Jammer dat grote broer Jonathan deze keer alleen een weekendje kon komen, maar gezien de schilderwerken die hij moest doen om zijn nieuwe appartement bewoonbaar te maken, is hem dat voor deze keer vergeven.

Maredret zevende verjaardag Liesbeth In ‘t midden van onze vakantie vierden we immers de zevende verjaardag van Liesbeth die extra verwend werd met een hele zak cadeautjes en heel wat lekkere taarten. Daarnaast ook nog eens een “schommelzonnestoel” die ze van haar peter en meter kreeg en waar ze zeker ook thuis nog veel plezier van zal hebben!

Bij dit stukje alvast een paar leuke foto’s. De écht mooie volgen later, want die heeft assistente Annelies gemaakt en zullen we binnenkort zelf te zien krijgen.
Maredret railbikes
Maar de inspanningen die Liesbeth doet om in recordtempo haar cadeautjes uit te pakken én om de railbikes in Falaen uit te proberen willen we je toch niet onthouden! En tussendoor maakt ze al schommelend in een zonnestoel een praatje met meter Mireille!
Ook de gezellige uitstap met de CA-groep naar de abdij van Maredsous was een vakantiedag met een sterretje!

Al bij al weer een vakantie die ons deugd heeft gedaan!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.