Herfst

De herfst lijkt inderdaad alweer in ‘t land.
Nu ja, officieel is hij dan ook al vorige week begonnen. Maar de warme nazomer waar we op gehoopt hadden, die schijnt aan onze neus voorbij te gaan.

Ook in de klas van Liesbeth worden de gebruikelijke thema’s weer besproken. Zo leren ze deze week over fruit. En binnenkort, als de blaadjes aan de bomen nog wat meer verkleurd zijn, komt er vast ook het thema herfst aan.

Powerpointverhaaltje: Mijn boom. Vandaar dat ik maar weer eens iets nieuws probeer. Deze keer een verhaaltje gemaakt in Powerpoint over een boom en hoe die verandert in de loop van de seizoenen. Of ze ‘t leuk vindt weet ik nog niet echt. Dat proberen we morgen uit!

Als jullie zelf ook eens willen kijken, kan dat. Je kan het immers downloaden door naar de afdeling Powerpoints van deze site te gaan. Daar vind je dan een gebruiksaanwijzing voor het downloaden en helemaal aan ‘t eind van de lange lijst Powerpoints het verhaaltje Mijn boom.

En over Liesbeth zelf alleen maar goed nieuws!
Ze oogst succes met haar korte coupe, krijgt er heel wat complimentjes voor. En de krabsporen in haar gezichtje zijn mooi genezen en voorlopig geen nieuwe! Of, zoals papa zou zeggen: Let’s keep our fingers crossed!

Eén antwoord op “Herfst”

  1. Bij Julie zijn ze net begonnen over de herfst… Al is het zonder haar want ze is terug in het ziekenhuis…
    Hopelijks snel thuis…
    Zoen voor Liesbethje

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.