Liesbeth nu in het ziekenhuis

Vervolg van het eerder op de dag geschreven bericht:

Vandaag is de koorts van Liesbeth gestegen tot 40,8° en zelfs met afwisselend Junifen en Perdolan was die niet echt naar beneden te krijgen.
Bovendien is ze in de late namiddag beginnen overgeven, veel overgeven, terwijl ze eigenlijk de hele dag niks had gegeten dan een potje pudding en daarnaast enkel véél fruitsap gedronken.
Herhaaldelijk overgeven betekende dus ook dat ze haar broodnodige medicatie (de antibiotica om de ontsteking te stoppen én de onmisbare medicatie tegen epilepsie) niet meer kon binnenhouden.
De rode striemen op haar arm lopen nu tot halfweg de bovenarm.

We hebben haar dus naar het ziekenhuis gebracht waar ze de medicatie via een baxter krijgt. Haar papa is nu bij haar en wordt daar morgenochtend afgelost.
Want ook de rest van ‘t gezin hier heeft nog noden! Er zijn er nog twee die met examens bezig zijn en één die blokstage doet en Wesly, wiens BUSO-school twee dagen vrijaf geeft (maandag en dinsdag).

Liesbethje zelf gedraagt zich heel moedig, laat de verzorging en het bloed prikken en baxternaald steken goed toe, ondanks haar van pijn vertrokken gezichtje zodra je de linkerarm aanraakt.
Later meer nieuws!

3 Antwoorden op “Liesbeth nu in het ziekenhuis”

 1. Dag Chantal
  Zo te zien gaat het niet al te best met Liesbeth misschien griep?
  Hier met Emilie zijn er ook problemen de maagsonde is vergroeid en ze wordt do a.s opgenomen in het uz Gent om operatief te verwijderen en ze moet 5 dagen blijven . ale we worden beide niet gespaard!
  Hopelijk gaat alles vlug beter met Liesbeth.
  Groetjes van ons allen.

 2. Je dirait que les instituteurs devraient plus discuter avec les assistantes vu que ce sont les personnes qui passent le plus de temps avec liesbeth.
  Si je prend que l’exemple de cette personne nommée Bouchra je trouve qu’elle a un grand coeur et beaucoup d’humanité. Je dis bravo a ces personnes qui savent tous donner et s’investir à fond dans leur travail.
  Dani de france

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.