Concentratie

Schilderen met sponsje 2
Sinds de dosis Keppra van Liesbeth verhoogd werd, lijkt ze langer met een activiteit te kunnen bezig zijn. Werkt ze dus met meer concentratie.
Hoeveel plezier ze bijvoorbeeld beleeft aan spelen met verf kan je zien op de foto’s.

Ze wordt ook alsmaar inventiever om uit te drukken wat ze wil doen, hebben, … Zo stapte ze vandaag met haar kayewalker tot aan de kapstok in haar kamer, liet één hand los en pakte een jas beet die ze richting assistente stak. Ze wou er dus duidelijk op uit!

Opnieuw naar school gaan lukt vrij goed.
Deze week is er trouwens van 9 tot 16 uur een begeleidster voor Liesbeth aanwezig. De stagiaire van de afdeling Zorg die normaal alleen op dinsdag bij Liesbeth is, heeft deze hele week “blokstage”. De uurtjes schoolbegeleiding die op die manier vrij komen bij onze assistenten worden gebruikt om de honderden woordkaarten te plastificeren en knippen.

schilderen met sponsje 1 De voorbije vrijdag was er weer een samenkomst van het PTP-team rond Liesbeth.
Daar werden vanzelfsprekend de voorbije gebeurtenissen (de beet die ze opliep en de hospitalisatie en hoe de school dit opvangt) besproken.
Maar ook dat we er alles aan willen doen om te profiteren van de verhoogde “leerbaarheid” van Liesbeth sinds de epilepsie wat beter onder controle lijkt te zijn en hoe we dat in samenwerking met de school kunnen realiseren. Wordt vervolgd!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.