Terug naar de klas.

Vanaf morgen brengen we Liesbeth weer naar school.
Gisteren kregen we een e-mail van de directie met daarin een aantal maatregelen die zouden worden getroffen om de veiligheid tijdens de pauzes te verhogen. Maatregelen zoals controle op de toezichten, betere procedure voor de wisselmomenten, enz.
Als al deze zaken ook werkelijk in praktijk gebracht worden is de kans op een kwetsuur al heel wat minder!

Als we Liesbeth morgen brengen nemen we meteen een hele zak kijkboekjes mee. Zij is dol op boekjes en heeft er ook tijdens de laatste feestdagen weer heel wat bij gekregen. We zullen dus zorgen dat er ook in de klas een ruim aanbod is voor haar.

boekje basis-gebaren Verder heb ik met de basisgebaren ook een boekje gemaakt. Eigenlijk de uitgeprinte powerpoint. Dat boekje kan een hulp zijn voor de juffen en begeleiders in de school.

Thuis werken we nu ook met woordkaarten aan woordenschatuitbreiding. De woordkaarten zijn makkelijk uit te printen vanop de website van Juf Sanne waar je ze in pdf bij de downloads vindt. Als de juf van Liesbeth het ziet zitten om er ook in de klas mee te werken maken we ze nog een keer. Ideaal zou immers zijn dat Liesbeth in de klas rond thema’s werkt en daar dan telkens enkele nieuwe gebaren bij aanleert.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.