Vacature

Alweer een vacature voor een assistente bij Liesbeth!

op bed Nu dachten we dat we minstens tot eind augustus “goed zaten” qua assistentie, want we hadden immers geopteerd voor een contract met vaste duur tot eind augustus. Zo kon een eventuele assistentiewissel worden gecombineerd met de start van een nieuw schooljaar.

Maar de dag na de ontmoedigende team-vergadering op school van vorige week, kregen we bericht van één van de vaste assistenten dat ze ontslag neemt. Ze wil haar stage (die bij ons een betaalde stage was, geïntegreerd in een contract van 28uur/week) nu inwisselen voor een (onbetaalde) stage in de school waar Liesbeth zit. Dat dit voor Liesbeth super-verwarrend wordt, haar eigen assistente die dan wél nog op haar school zal rondlopen maar niet meer voor haar instaat, dat is wel zeker.
Zo zie je maar dat het belang van het kind ook op school niet altijd op de eerste plaats komt.

We zien de eerstkomende weken dus weer wat kandidaten voor de openstaande assistentiejob en hopen dat we dan weer iemand vinden waaraan Liesbeth iets heeft in de komende tijd. En hopelijk ook eens iemand die voldoende motivatie heeft om een langere tijd te werken. De kranten staan dan wel vol met crisis- en werkloosheidsverhalen, toch blijft het moeilijk om mensen die als werkzoekend ingeschreven staan op de VDAB-site te motiveren voor een job!

Omloop Het Nieuwsblad De Omloop Het Nieuwsblad passeerde dit weekend voorbij onze deur.
Een kleurige troep renners, te snel om er één te herkennen, maar voor Liesbeth blijkbaar toch wel interessant als extraatje bij een rolstoelwandeling.

Tijdens de uren die Liesbeth thuis doorbrengt houdt Chanelle haar regelmatig gezelschap. En samen met Liesbeth op ‘t bed liggen vindt zij dan weer super!

Eén antwoord op “Vacature”

  1. amai, terug een zoektocht naar een assistente!!!
    Veel succes ermee en we duimen voor een goeie die héééél lang bij Liesbethje blijft…
    Prachtige foto met Chanelle!!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.