Dank!

Terwijl mijn medekandidaten op de N-VA-lijst net als de mensen van de andere partijen de voorbije weken of maanden de markten bezochten, is mij dat weer eens niet echt gelukt.
dank u

Met onze assistentie voor Liesbeth liep het immers niet echt vlot, de laatste tijd. Dus moesten we regelmatig zoeken naar oplossingen om dat op te vangen op ‘t laatste moment.

Daarnaast wat gezondheidsproblemen en (gelukkig) toch ook heel wat mensen die advies vroegen voor hun zoon of dochter met een handicap. En dat soort dingen gaat nu eenmaal voor.

Toch waren de resultaten van de verkiezingen gisteren best goed. Voor onze partij zelfs schitterend. Dus voor hen onder jullie die mee gesympathiseerd hebben: hartelijk dank!

Dat het schooljaar alweer bijna op zijn einde loopt is hier in huis goed merkbaar. Onze Wesly geniet van een vijfdaagse uitstap met zijn klasgenoten, de andere kinderen zitten over hun boeken gebogen om zich voor te bereiden op de examens.

En Liesbeth? Zij oefent zowat dagelijks met haar juf en klasgenootjes voor een optreden tijdens het schoolfeest.
Wie zin heeft om haar en de andere kinderen aan het werk te zien kan zaterdag aanstaande afzakken naar Lessines tegen 15 uur.

Maryam en Liesbeth Tijdens de schoolvrije dagen en uren geniet Liesbeth met volle teugen van de buitenlucht. Zodra het droog is en de zon zich een beetje laat kijken vraagt ze zelf om een wandeling met de rolstoel, of om te gaan fietsen. Ook de speelpleintjes in de buurt horen bij haar favoriete buiten-bezigheden. Met wat hulp van haar assistente kan ze immers op de schommel en de glijbaantjes.

De voorbije zaterdag kreeg ze bezoek van haar vriendinnetje Charlotte. Charlotte is heel wat jaartjes ouder dan Liesbeth, maar omdat ook zij een meervoudige handicap heeft zijn ze toch wel erg aan elkaar gehecht. Samen met de assistente van Liesbeth waren ze met elkaar bezig in Liesbeth’s kamer. Omdat ik benieuwd was ging ik een paar keer kijken, maar door de beide meisjes werd mijn interventie als storend beschouwd. Dus lieten we hen maar weer mooi met elkaar bezig onder het toeziend oog van de assistente.

Eén antwoord op “Dank!”

  1. Chantal,oprechte felecitaties met jullie geweldige verkiezingsuitslag.
    Het moet een aanmoediging zijn om op de ingeslagen weg verder te gaan.
    Hopelijk gaat het goed met je gezondheid,en we stellen vast dat liesbeth steeds verder raakt in haar evolutie.Je doorzettingsvermogen is onverwoestbaar.
    Met enorm veel respect,vele groeten aan je ganse familie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.