Feest-weekend

Ondanks de examenstress bij onze pubers, was dit weekend eigenlijk een “feest-weekend”.

Vrijdagavond kwam Wesly terug na een week logeren in Willebroek met zijn medeleerlingen. Een toffe week, volgens Wesly, maar toch was hij blij weer thuis te zijn want blijkbaar “krijgt hij hier meer eten” 🙂 .

Zaterdag een bijzonder mooie dag met de zon die al van ‘s morgens van de partij was.

In de namiddag gingen we naar de school van Liesbeth in Lessines. schoolfeest 2
Liesbeth was vergezeld van een hoop “fans” om naar haar optreden te gaan kijken: papa en mama natuurlijk, broers Jonathan en Wesly, de beide vaste assistenten, meter Mireille en peter Karl, vriendinnetje Charlotte en haar mama Lieve en meme Lea.

Liesbeth als
Voor vele “fans” was dit ook de eerste kennismaking met haar nieuwe school, en voor iedereen was al erg vlug duidelijk waarom wij de stap naar Lessines hebben gezet!
Het optreden zelf verliep onberispelijk. Ongelooflijk hoeveel energie juf Chantal en haar vele helpers daarin hebben gestoken! Let maar eens op de manier waarop Liesbeth in de hoogte wordt gehouden tijdens haar optreden als “vis”.
schoolfeest 2009 En Liesbeth genoot er duidelijk zelf van! Zeker toen ze op het einde van het optreden op de schouders van haar assistente Bouchra en van één van de therapeuten, Mélanie, op het podium stond.

Daarna was er nog tijd om wat bij te praten op het gelegenheidsterrasje van de school. Ondertussen lette Charlotte, die zelf ook in haar rolstoel rondreed, op Liesbeth. Geen gemakkelijke klus, want voor Liesbeth is elke hindernis een uitdaging! Maar Charlotte kweet zich als een prima kinderoppas van haar taak!

vaderdag 2009

Vandaag begon de dag met cadeautjes geven aan papa Andrew. Vaderdag immers! Liesbeth gaf haar papa een deurhanger, met haar eigen voetafdruk er op.

Het weer is vandaag wel omgeslagen. Tot dusver alleen maar regen! Maar we hopen toch dat het deze namiddag droog genoeg wordt om nog even buiten te kunnen. Immers, de kermis staat op de markt van Ronse!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.