Genieten van vakantie en zon!

Liesbeth met Tieneke Genieten van het mooie, warme zomerweer, dat deden we deze week elke dag!
Genieten van de vakantie doen al onze kinderen.
Genieten van de solden ook, want wat is er plezanter dan “op strooptocht te mogen gaan”.

 

Liesbeth met Kathleen En gisteren genoten we er van om ons mooie stadje te tonen aan een paar familieleden die hier op bezoek waren, terwijl Liesbeth onder de hoede van assistente Sylvie wandelde, in ‘t zwembadje speelde en in de zandbak zat.

 

Vandaag was er een uitstap naar De Gavers (Geraardsbergen) gepland samen met de vrienden van de CA-groep. Charlotte met Liesbeth en Wesly In De Gavers is altijd wel iets te beleven, maar dit keer was er nog als extraatje een rommelmarkt voorzien. Even dreigde de regen ons te verjagen, maar gelukkig konden we schuilen onder de grote parasols op het terras van het cafetaria. En het onweer was heftig maar kort. Dus kon onze wandeling gewoon doorgaan!

 

pedalo Eerst met z’n allen de veerboot op voor een rustig tochtje van een half uur. En daarna voor de meer avontuurlijke Ca-ers (Tieneke, Wesly en Kathleen) nog een half uur waterfietsen. Voor Kathleen én voor Tieneke was dit hun eerste tochtje met de pedalo, en dat ging al meteen goed!
Dan nog een drankje en een babbel in ‘t cafetaria alvorens naar huis te rijden.

Wesly voor de luchtballon
Vanavond kwam er nog een onverwacht staartje aan dit mooie weekend! Een warmeluchtballon die vlakbij ons huis landde, wat vooral voor Wesly erg leuk was om te zien.

Over een paar dagen viert het vriendinnetje van Liesbeth, Charlotte (op de foto’s met een oranje pull) haar 19de verjaardag.
Vandaar deze oproep om haar via e-mail: (charlotvde@hotmail.com) een verjaardagsgroet te sturen!
Jullie zouden er Charlotte en ook mij een groot plezier mee doen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.