Verjaardagen

Een rustig weekend met een uitstapje naar de zaterdagmarkt in water gieten 1 ons eigen Ronse en wat genieten van het mooie weer in de tuin op zaterdag.

Liesbethje speelde met haar vaste zaterdag-assistente, Sylvie, in haar waterschelp. Met een emmertje water opscheppen en over zichzelf gieten, in buiklig bubbels blazen in het water en af en toe wat water spetteren op haar Chanelle die zoals zo vaak naast haar ligt, lekker in een zetel genesteld.

water gieten 2 Nu Sylvie hier al een vijftal zaterdagen kwam assisteren, merk ik ook dat Liesbeth zich minder op haar hoofd klopt. Dat is immers een uiting van frustratie die ze vaker vertoont bij “nieuwe” assistenten. Een manier om te tonen dat ze het ergens niet mee eens is. Als ze door heeft dat de assistente daar niet te veel aandacht aan geeft, klopt ze ook veel minder vaak.

Suzanne 13de verjaardag Zaterdagavond kwam Suzanne thuis na een weekje in Dilbeek, alweer met een nieuw kapsel.

Wesly wordt 17 jaar
Net op tijd om op zondag, als ook Jonathan hier was, de verjaardag van Wesly en Suzanne te vieren. Wesly is eigenlijk maandag jarig, en Suzanne op woensdag.
Maar ‘t is gezellig om dat met z’n allen samen te vieren, dus pikken we er meestal een weekenddag voor uit zodat ook hun oudste broer er bij kan zijn.
Een extra-lekkere maaltijd, veel cadeautjes en veel taart. En niet te vergeten: kaarsjes blazen!

Liesbeth met bril van moeke Het avondritueel waarbij Liesbeth samen met haar assistent (vandaag was dat Cristiano) komt goedenacht wensen door haar beide handjes plat op elkaar naast haar gezichtje te leggen, werd deze keer opgefleurd door Liesbeth die nog snel duidelijk maakte dat ze de bril van moeke wou opzetten.
Schattig toch?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.