De vakantie zit er bijna op.

Ja, die twee maanden vakantie zitten er inderdaad al bijna op!
Voor onze oudere kinderen is ‘t genoeg geweest! Zij kijken er al naar uit om volgende week weer naar school te gaan.

in Hulst Liesbeth heeft deze zomer, zoals altijd in de vakantie, eerst dagelijks naar haar school blijven vragen. Ze maakte dan het schoolgebaar telkens als ze werd klaargemaakt om ergens mee naartoe te gaan.
Dat schoolgebaar is trouwens een makkelijk te onthouden gebaar. Ze brengt daarvoor twee vingers, wijsvinger en duim op elkaar gezet, naar haar voorhoofd. Naar school gaan doe je immers om “iets in je hoofd te stoppen”.

Na twee weken vakantie is ze eindelijk gaan beseffen dat er voorlopig van school geen sprake was. Vanaf dan kon ze ook meer genieten van de vakantie-activiteiten.

Geuzenfeest in Horebeke
Half augustus namen we haar mee naar Horebeke voor het jaarlijkse Geuzenfeest. Dat ook haar meter en peter daar aanwezig waren was voor Liesbeth een leuke verrassing.

Gisteren genoten we van het zonnetje in Hulst, het kleine Zeeuwse stadje vlakbij de grens. Niks spectaculairs, maar wel gezellig om zo met z’n allen wat te snuisteren in de winkeltjes en op tijd en stond te genieten van een drankje of een ijsje.

ijsje in Hulst Vandaag gaan we dus de laatste week van de zomervakantie in. We hopen dat de zon ook deze week nog van de partij zal zijn zodat we nog een paar uitstapjes kunnen doen in de omgeving.

En verder wachten we met ongeduld op de nieuwe rolstoel van Liesbeth. CTO had beloofd om die tegen half augustus te leveren zodat ze er thuis kon aan wennen vooraleer er op school mee rond te rijden. Dus morgen maar even bellen naar de firma !

Eén antwoord op “De vakantie zit er bijna op.”

  1. Liesbethje, elke dag is voor iedereen een leerschool .

    Chantale, jij leert ook nog elke dag bij .Al is het ,dat je uw zakdoek beter voor je mond houd, als je niest .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.