Jan De Wilde en vrienden

De Marnixring Vlaamse Ardennen nodigt iedereen uit voor een optreden van Jan De Wilde en vrienden op 27 september om 20.30 uur in het Arjaantheater in Geraardsbergen. De opbrengst van deze avond zal gebruikt worden voor de aankoop van materiaal voor de opstart van crea-atelier Handiklap waar mensen met een meervoudige handicap zullen terecht kunnen om met lotgenoten vriendschap te sluiten en creatief bezig te zijn. Onze eerste samenkomst gaat door op zaterdag 7 november in Ophasselt. Wie interesse heeft om als deelnemer aan te sluiten of om als vrijwilliger mee te werken kan ons contacteren via de reageerknop hieronder!
U kan ons natuurlijk ook steunen door een kaart (15 euro) te kopen voor het optreden van Jan De Wilde . Dat kan via alaindebrouwer@skynet.be of 054/502111.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.