Nazomerdagen.

Vorig weekend kregen we een zomers september-weertje. Liesbeth heeft er van genoten, ondanks haar verkoudheid.
september-zandbak
Op zaterdag speelde ze in de zandbak. Met zand spelen is geëvolueerd in de loop van deze zomer van met de handjes wat zand pakken en in of naast de bak laten vallen naar gedreven emmertjes vullen (met het scheppertje) en dan de volle emmer in de zandbak gieten.
met de poppenwagen Ook haar poppenwagen werd weer eens tevoorschijn gehaald.
Daarmee deed ze dan haar wandelingetje door het huis.

Zondag waren we in Meldert op familiebezoek. En ook daar scheen de zon, dus werd dat voor Liesbeth een hele namiddag op de trampoline spelen!

schilderen in de klas
Ook op school loopt alles goed. Behalve dan dat we nu pas ontdekten dat Liesbeth al maanden achterstevoren in haar sta-toestel werd gezet. Niet echt bevorderlijk voor haar knietjes!
We hebben dus weer eens iets bijgeleerd! Als ze een toestel meeneemt naar school zal er in ‘t vervolg een “handleiding” bij zitten!

en nu mijn handen nog... Maar verder gaat ‘t vertrek naar school elke ochtend gepaard met duidelijke instemming van Liesbeth. Op de foto’s zie je ook wel dat ze ‘t goed heeft in ‘t klasje van juf Chantal. En deugnieterij is er ook in de klas bij! Ze schildert met plezier haar hand in plaats van haar blad papier!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.