Vervanging

Toen Michelle bereid bleek om één maand in te vallen als vaste assistente voor Liesbeth, nam ze daarmee heel wat druk van ons weg. Waarvoor dank!
Eind deze week loopt haar vervangcontract af. En vanaf maandag komt Marjolein dan als assistent bij Liesbeth werken.

Liesbeth is deze morgen vertrokken naar school met een volledig setje roze ballet-kleding. Eigenlijk zonder al te veel moeite gevonden in een sportwinkel in Ronse.
Nu hopen dat ‘t in orde is volgens haar juf!

gebaar
Haar oorontsteking , waar ze trouwens totaal niet over kloeg (zal wel te maken hebben met haar sensorische handicap en daardoor erg hoge pijndrempel), lijkt weer genezen te zijn. wat nog rest is een hoestje, maar daarvoor krijgt ze regelmatig een zakje Lysomucil.
Deze morgen ook ineens weer diarree. Ik hoop dat dat op school niet te veel last veroorzaakt!

Nu haar tafeltje (om aan te eten of te werken) in haar kamer dicht bij het erkerraam staat, vindt ze ‘t erg leuk om door het raam naar ons te gebaren.
Zo kan ze ons immers vertellen dat ze nog een extra bord pasta wil hebben, of dat ze haar hond bij zich wil. Die hond, Chanelle, blijft haar beste vriend! Ik deed vorige week een poging om haar te plezieren met een knuffelhondje dat met behulp van batterijen stapt, maar dat kan haar nauwelijks bekoren. Niets kan haar Chanelle vervangen!

Vrijdag aanstaande hebben we weer PTP rond Liesbeth. Tijdens de vorige team-vergadering vertelden we dat de assistentie erg goed liep. Vlak daarna begon de miserie! Deze keer kunnen we gelukkig meedelen dat er in vervanging is voorzien en met z’n allen duimen dat het deze keer een lange en vruchtbare samenwerking wordt!

Noteer ondertussen alvast 26 en/of 27 maart in jullie agenda! Dan gaat immers de tweejaarlijkse Kangoeroebeurs door in Merelbeke.
Een prima gelegenheid om zélf hulpmiddelen uit te testen. Heel wat informatie én gratis toegangskaarten kan U hier vinden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.