Vrolijke foto’s

bewegingsles op school3
Hoewel Liesbeth minder uit zichzelf naar haar Kaye-walker vraagt (dus vraagt om zelf te stappen) en ook haar fiets opzij laat staan, heeft ze met bepaalde andere bewegingen absoluut geen moeite.
Ten bewijze daarvan enkele vrolijke foto’s die deze week door Bouchra werden genomen op school. Aan ‘t gezicht van Liesbeth is duidelijk te zien dat ze geniet van de oefeningen.

bewegingsles op school2 Natuurlijk willen we graag weten hoe we met de subluxatie van haar heup moeten omgaan. Of bepaalde bewegingen moeten vermeden worden, enz.
Vandaar dat we aan Patrick Algoet, hoofd van de Bobath-groep, hebben gevraagd om eens langs te komen en ons wat uitleg te geven.
We verwachten hem maandag.

bewegingsles op school1
Op 26 mei om 19.30u komt notaris Dirk Smet, zelf vader van een jongvolwassen zoon met een handicap, wat uitleg geven over erfrecht voor mensen met een handicap. Wat je als ouder/familielid dus best voorziet of juist niet! Alle geïnteresserden zijn van harte welkom in het COC te Ronse. Deze avond wordt georganiseerd door de adviesraad voor andersvalieden en de toegang is gratis.

Eén antwoord op “Vrolijke foto’s”

  1. Zo tof, en wat ziet Liesbethje er inderdaad vrolijk uit…wat mis ik die lieve meid (en jullie natuurlijk) toch…

    Liefs Kitty

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.